Szolgáltatások | Mézeskalács Múzeum

Szolgáltatások

Díszítsen nálunk mézeskalácsot!

Próbálja ki saját kezűleg a mézeskalács díszítést! Önnek csak a fantáziáját és a bátorságát kell hoznia. A nyomózsákot és a mézeskalács szívet mi adjuk. A mézeskalács szív díszítésre teljesen előkészítve, fényesen, pirosan ragyogva várja, hogy Ön feldíszítse. A feldíszített mézeskalács szív természetesen az Öné.
Vigyen ajándékba barátainak, családjának saját kézzel díszített mézeskalácsot! Ha tárlatvezetést is kért, egy szavába kerül és segítünk a díszítésben vagy mi díszítjük fel a mézeskalácsot úgy, ahogy azt Ön kéri. Természetesen akár több szívet is készíthet.
A szívek díszítésének kipróbálása nem csak csoportok, hanem családok, vagy akár egy-egy ember számára is lehetséges.

Mézeskalács és Gyertya Ajándékbolt

Mézeskalács Mintabolt, Szekszárd

Finom, szép, kézműves, szekszárdi. Emléktárgyakat, finomságokat, szépségeket vásárolhat múzeumi boltunk gazdag kínálatából.
Ha már úgyis nálunk jár, ne gondolkodjon tovább, mit is vigyen ajándékba! Biztos lehet benne, hogy mindenkinek talál valami kis csodát: személyre szóló mézeskalácsot, kézi díszítésű gyertyát, kézműves cukorkát vagy nyalókát, mézes sütit vagy akár különleges likőrt.
Inna egy finom kávét? Megkóstolná a márcos limonádét? Felfrissítené magát vagy elnyalna egy finom fagyit?
Kerthelyiségünkben mindezt gyönyörű környezetben teheti.

Készítsen nálunk viaszgyertyát

Sodorjon nálunk gyertyát valódi méhviaszból! Illatos, tiszta méhviasz lapot és előre mártott kanócot adunk Önnek, és megmutatjuk az apró trükköket, hogy szorosan feltekert, szép, egyenletes, hosszan égő, méhviasz illatú gyertyát vihessen magával emlékbe. Vagy ajándékba. Vagy egyszerűen csak gyújtsa meg otthon, és töltsön el egy kellemes estét a kellemes nap után, lágyan ragyogó gyertyafény mellett.
Fontos információ, ha gyerekcsoporttal érkezik. A gyertya néhány perc alatt elkészül, egyszerre 10-12 gyerkőc tud dolgozni, így ha a kirándulás ideje engedi, akár mézeskalács díszítés mellé is "belefér" még. Kézműveskedő II-es csomagunk kedvező árat biztosít a gyertya és a mézeskalács díszítés együttes kipróbálására egyaránt.

Személyes tárlatvezetés

Személyes tárlatvezetés a Mézeskalács Múzeumban a Petrits család egy tagjával

Kérje színvonalas tárlatvezetőnket! A tárlatvezetés során a Petrits család egy tagja személyes élményekkel gazdagon tarkítva mutatja be a családot, beszél a múltról, a mesterségekről.
A kiállított tárgyakat egy film segítségével használat közben is bemutatjuk élő szóban, a csoport korosztályának megfelelően, hiszen tudjuk: ami az ovisoknak érdekes és érthető, az egy felnőttnek unalmas; ami egy gimnazista tudását gazdagítja, azt egy elsős kisdiák még nem érti.
Tárlatvezetésünk legfőbb célja, hogy Ön élményekkel és ismeretekkel gazdagodva, elégedetten köszönhessen el tőlünk.
Személyes tárlatvezetéshez az Önök mind színvonalasabb és gördülékenyebb kiszolgálása érdekében kérjük előzetes bejelentkezését.

Bankkártyával is fizethetKedvezmények

Cím

Mézeskalács Múzeum és Mintabolt
7100 Szekszárd
Munkácsy utca 9/b
Parkolási lehetőségek

Telefon

+36 20 951 06 87
+36 20 416 31 40
+36 20 384 82 24

E-mail

muzeum[kukac]mezeskalacs.hu

Mézeskalács webáruház

www.mezeskalacs.hu

Közösségi oldalak

Kapcsolat